Täyden palvelun maalausliike Helsinki, Espoo ja Vantaa

Olemme monipuolinen, täyden palvelun maalausliike Helsingissä ja sen lähiseudulla. Tarjoamme sinulle kaiken sen, mitä kokenut maalausliike vain voi tarjota. Saat ystävällistä asiakaspalvelua, asiantuntevaa konsultointia ja ammattitaitoista työnjälkeä – edulliseen hintaan. Tarjoamme maalaustyöt ja tapetoinnit kokonaisvaltaisesti asiakkaillemme, kohteen koosta ja projektin laajuudesta riippumatta. Oli kyseessä sitten kokonainen huoneisto tai yksi seinä, me maalaamme tai tapetoimme sen huolella. Kaikki maalauspalvelumme ovat tarjolla niin taloyhtiöille, yksityisille, yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. 

Maalauspalvelut Helsinki, Espoo ja Vantaa. Maalarinet on täydenpalvelun maalausliike pääkaupunkiseudulla.

Maalauspalvelut

Maalauspalvelut ovat leipälajimme. Meiltä löytyy maalauksista monien vuosien kokemus ja useita tyytyväisiä asiakkaita. Teemme maalaustyöt edullisesti, asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidysti. Autamme tarvittaessa myös asiakkaitamme erilaisten maalausratkaisujen tekemisessä. Neuvomme mielellämme sinua värien käytön suhteen, mikäli et ole täysin varma, millaista väriä haluat huoneistoosi.

Sisämaalaus

Sisämaalaus toteutetaan alusta loppuun asti avaimet käteen -periaatteella. Teemme pohjatyöt huolellisesti sinun puolestasi: poistamme vanhat tapetit ja teemme tarvittavat tasoitetyöt seinälle. Tasoite- ja pohjatöillä takaamme sen, että seinästä saadaan hyvä tapetoinnille tai maalaukselle.

Teemme työt ammattilaisen otteella. Kaikki paikat suojataan hyvin, eikä tiloja sotketa millään tavoin. Siivoamme aina jälkemme, kun maalaustyöt on tehty. Käytössämme ovat ensiluokkaiset, ammattilaisten käyttämät maalit. Pidämme huolen siitä, että jokainen pinta maalataan sille ominaisella maalilla. Lue lisää sisämaalauksista >>

Tehosteseinät - maalaus ja tapetointi

Olemme tehneet paljon erilaisia versioita tehosteseinistä. Meiltä löytyvät laaja ammattitaito ja pitkä osaaminen tehosteseinien tekemisestä. Oli kyse sitten valokuvatapetin tai sisustuslaatan laittamisesta, me hoidamme kaikenlaiset elementit seinillesi tarpeesi mukaan. Myös sisustusmaalaus voi olla hyvä vaihtoehtoa erilaisia tilan katseenvangitsijoita mietittäessä. Tehosteseinän kanssa yleensä vain mielikuvitus voi olla rajana. Toteutamme mielellämme kaikki toiveesi. 

Ota yhteyttä ja tilaa tapetoinnit, tehosteseinät tai maalaustyöt alan ammattilaiselta. Pyydä ilmainen kustannusarvio kohteellesi, vastaamme tiedusteluihin pian. Muista, että voit hyödyntää kotitalousvähennystä palveluistamme, jotka ovat jo valmiiksi kilpailukykyiset myös hinnoiltaan.

Työstämme on mahdollista saada kotitalousvähennys. Lue lisää.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Muistathan, että voit hyödyntää maalaustyössä kotitalousvähennystä.

Maalausavun tarpeessa? TILAA ILMAINEN KARTOITUS!