Sisämaalaus Helsinki, Vantaa ja Espoo

Kaipaatko uutta ilmettä kotiisi tai joko seinien vanha maalipinta rapisee? Yleensä sisämaalaus on ajankohtainen silloin, jos vuokralainen vaihtuu, pinnat alkavat näyttämään kuluneilta, kodin sisustus halutaan uusiksi tai asunnon myyntiarvo täytyy saada nousemaan.

Maalarinet hoitaa maalaustyöt avaimet käteen -periaatteella, toimialueena Helsinki ja pääkaupunkiseutu. Kirkkonummelta käsin Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla. Palvelumme on ensiluokkaisen ammattimaista:

  • Poistamme tarvittaessa vanhat tapetit tai maalin
  • Teemme tarvittavat seinän tasoitetyöt, jotta seinälle on mahdollisimman hyvä laittaa uudet tapetoinnit tai maalaukset
  • Suojaamme hyvin kaikki paikat, emmekä jätä sotkua
  • Käytämme markkinoiden parhaimpia maaleja

Kun annat ammattilaisen tehdä sisämaalauksen puolestasi, säästät huimasti aikaa ja vaivaa. Sinun ei myöskään tarvitse hankkia maalaustarvikkeita yhden projektin takia lojumaan varaston kaappeihin. Me hoidamme maalaukset kuntoon nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Sisämaalaus Helsinki, Espoo ja Vantaa. Maalarinet hoitaa sisäkaton ja seinien maalaukset pääkaupunkiseudulla.

Maalaus sisällä

Maalaus sisällä onnistuu asiakkaan toiveen mukaan. Kerrot vain mitä haluat, niin me valitsemme maalit käsiteltävän pinnan ja tarpeesi mukaan. Halusitpa sitten aivan tasaista tai trendien mukaista rapattua maalipintaa, saamme seinästä juuri sellaisen, kuin sinä haluat. Ideasi voivat olla mielikuvituksellisia. Jos haluat vaikkapa liitutaulumaalia seinien pintaan tai jonkinlaista koristemaalausta, voimme toteuttaa sen puolestasi. Ota yhteyttä ja kerro ideasi, niin me toteutamme sen!

Sisäkaton maalaus

Silloin, kun sisäkatto alkaa tummua tai haluat muuten vain vaihtaa sen väriä, kannattaa sisäkaton maalaus tilata alan ammattilaiselta. Pinta saadaan helposti kauniiksi, ilman, että syntyisi sotkua vaikkapa katosta tippuvasta maalista. Teemme myös tarvittaessa betoni-, rappaus- ja tasoitepintojen sekä paneelikaton maalaukset – ammattitaidolla ja edulliseen hintaan.

Mikäli pinta on epätasainen, pidämme huolen, että tasoitustyöt tulee tehtyä ennen varsinaisen maalaustyön aloittamista. Muutoin pienimmätkin epätasaisuudet näkyvät kyllä lopputuloksessa. Mikäli kohteessasi on paneelikatto, teemme maalaukset tarkasti sivellintä käyttäen. Muissa tapauksissa sisäkatto saa maalipinnan laadukkaiden telojen kera – meillä on ammattilaisten työkalut, joilla maalausjälki on aina erinomaista.

Ammattitaitoinen maalari hakusessa? TILAA ILMAINEN KARTOITUS!