Referenssit -yksityiset

Osuma.fi-palvelun kautta saamiamme arvioita asiakkaille tekemistämme maalaustöistä. Vuosien varrella olemme toteuttaneet monipuolisesti myös erilaisia remonttitöitä. 

Arvio: 10

Remontti meni suunnitellusti JA PYSYI AIKATAULUSSA! Huonojakin kokemuksia kun on edellisestä remontista ollut... Tekijät suojasivat paikat hyvin ja siivosivat lopuksi jälkensä täysin. Asuimme asunnossa remontin aikana ja olemme mieheni kanssa erittäin tyytyväisiä sekä jälkeen että harmittomuuteen. Suosittelen kaikille. 

Arvio: 10

Kiitettävän hyvää palvelua Maalarinetiltä. Ystävälliset yhteyshenkilöt ja alansa osaavat remonttimiehet jättivät jälkeensä kuvan firmasta, jossa kaikki asiat hoidetaan täsmälleen niin kuin on sovittu. Tekijät suojasivat paikat ja siistivät jälkensä mallikkaasti. Työn laatu vaikuttaa hyvältä ja lisäksi remontti valmistui ennen määräaikaa. Tästä on aika vaikea parantaa.

Arvio: 9

Erittäin hyvä kokemus. Tarjous asunnon seinien maalauksesta tuli heti yhteydenpyynnön jälkeen, hinta oli kohdallaan ja aikataulu sopiva. Pariin kysymykseeni vastattiin nopeasti. Sovittuna päivänä maalarit tulivat paikalleen ajallaan ja aloittivat työnsä heti. Lopputulos oli hyvä ja asunto oli siisti.

Arvio: 10

Harkitsin ysin ja kympin välillä, mutta päädyin antamaan täydet pisteet, sillä en keksinyt yhtään valituksen aihetta. Kiitos Maalarinetille hyvin tehdystä työstä:

  • Saimme arviointikäynnin ja urakkatarjouksen kahden päivän kuluessa tarjouspyynnöstä,
  • asiakaspalvelu oli erinomaista kautta linjan: puheluihin/sähköposteihin vastattiin heti,
  • työntekijät olivat erittäin ystävällisiä ja ammattitaitoisia ja jälki hyvää (kiitos Jatta ja Make!),
  • ne pari pikkuseikkaa, joista nipotimme lopputarkastuksessa korjattiin heti,
  • hinta oli kohdillaan: ei halvin, mutta ei todellakaan kallein,
  • laskun loppusumma oli tismalleen se, mitä oli alussa sovittu (vaikka taisimme teettää hieman ylimääräistäkin).

Arvio: 10

Ja minähän en periaatteessa anna täysiä pisteitä mistään, mutta en nyt pysty keksimään mitään, mistä valittaakaan... Kotimme maalausremontti hoitui täsmällisesti, nopeasti, laadukkaasti ja aikataulussa pysyen. Asiakaspalvelu oli asiallista ja ystävällistä. Hintaakaan ei voi valittaa. Aiemmat kokemukseni remonttifirmoista (tosin jo yli 10 vuoden takaa) ovat olleet vähän sitä ja tätä asiakaspalvelun ja asenteen kohdalta. Maalarinetin käytön jälkeen koko käsitys remonttialasta muuttui positiiviseen suuntaan. Erittäin hyvä kokemus, jota voisin ilman muuta suositella ystävilleni.

Arvio: 10

Yleensä olen tehnyt rakentamiset ja remontoinnit itse. Iän ja taloudellisen riippumattomuuden kasvun myötä päädyimme tilaamaan työn. Meillä oli kolme työn tarjoajaa. Ratkaisevimmaksi tekijäksi nousi luottamus firmaan ja sen henkilöstöön jo tarjousvaiheessa. 'Rahoitussopimuskin' oli paras mahdollinen; raha liikkuu vasta, kun työ on hyväksytysti tehty. Olemme erittäin tyytyväisiä remonttiin, johon liittyi liimaparketin ja lattialaatan purkua, lattian laatoitusta, ja parketin hiontaa ja lakkausta, listoitusta ja maalausta. Helppo suositella kaverillekin.

Arvio: 10

Vierasvessan remonttimme toteutettiin aikataulussa ja kaikin puolin helposti ja huomaamattomasti. Ison plussan annan yrityksen asiakaspalvelulle, se oli erityisen hyvä. Remontoitava tila oli pieni, mutta ero ennen ja jälkeen remontin oli iso. Hinta oli mielestämme kohtuullinen ja olemme remonttiin oikein tyytyväisiä. Tulen suosittelemaan myös muille taloyhtiössämme remonttia suunnitteleville ja voivat tulla myös tutustumaan hienoon vessaamme.

Arvio: 10

Aikataulu pitää ja työnjälki oli erinomaista. Kotiimme tehtiin täydellinen pintaremontti todella tiukalla aikataululla ennen muuttoa. Koko remppa oli valmis sovitusti ja hinta pysyi samana loppuun asti. Henkilökunta oli erittäin asiakas lähtökohtaisia ja luotettavaa. Heiltä sai myös hyviä neuvoja ja ratkaisuja "ongelma" kohtiin asunnossa. Ennen kaikkea kommunikaatio oli äärimmäisen hyvää, jolloin missään vaiheessa ei tarvinnut epäillä projektin onnistumista. Pieni miinus sähkötöiden arvion heitosta lopulliseen laskuun, mutta tietysti sähkötöiden määräkin hiukan lisääntyi matkan varrella. Olemme todella tyytyväisiä työn jälkeen ja lopputulokseen. Voimme lämpimästi suositella yritystä niin pieniin kuin suurempiinkin projekteihin.

Arvio: 10

Asuinhuoneiston seinien maalaustyö tuli tehtyä huolellisesti ja rivakasti. Voin suositella lämpimästi.

Arvio: 10

Maalarinet toteutti talomme ulkomaalauksen ammattitaidolla ja aikataulussa. Myöhemmin valitsimme Maalarinetin tekemään kylpyhuoneen sekä kodinhoitohuoneen remontin ja olimme erittäin tyytyväisiä työn laatuun sekä projektin toteutukseen kokonaisuudessaan. Asiakaspalvelu oli alusta alkaen erinomaista ja työntekijät ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Aikataulu ja kustannukset olivat sovitun mukaiset. Voimme lämpimästi suositella Maalarinettiä!

Arvio: 9

Maalarinet maalasi asuinhuoneiston seinät ja katon sekä asensi parketin makuuhuoneisiin. Työstä sovittaessa, työn aikana ja sen valmistuessa kommunikaatio yrityksen kanssa sujui erittäin hyvin (oli tavoitettavissa ja piti hyvin yhteyttä työn etenemisestä). Sovitusta aikataulusta pidettiin kiinni ja remontti valmistuikin reilusti ennakoitua aiemmin. Olimme tyytyväisiä työn jälkeen ja hinta oli kilpailukykyinen. Päällimmäisenä yrityksestä jäi mieleen erittäin asiantunteva ja avulias palvelu. Voimme suositella yritystä lämpimästi.