Tapetointipalvelusi Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella

Rakentamassa vai remontoimassa? Toteutamme huolelliset tapetoinnit niin uudiskohteisiin kuin uudistumista kaipaaviin tiloihin. Täyden palvelun tapetointiliikkeemme palvelee niin omakotitaloasujia, taloyhtiöläisiä, yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua kaikkiin tapetointiin liittyviin asioihin. Tarjoamme tapetointipalvelumme kokonaisvaltaisena palveluna kaikille asiakkaillemme, olipa kyse pienestä pintaremontista tai vaatien ja laajojen tilojen urakoinnit. Yksi tai useampi seinä – toteutamme edullisesti asiakkaan tarpeen mukaan.

Tapetin poisto ja asennus

Poistamme vanhan tapetin, teemme huolelliset pohjatyöt ja asennamme uudet, toiveenmukaiset tapetit. Tapetin poisto ja asennus käy ammattilaisen toimesta mukavan sutjakasti. Hyödynnä sisustuksessa myös taitavan maalarimme näkemystä ja kokemusta. 

Tapetoinnin hinta

Tapetoinnin hinta riippuu määräalasta ja mahdollista muista pohjatöistä. Olemme kuitenkin pyrkineet pitämään hinnoittelumme kohtuullisen edullisena.

Tapettityypit

Nykyään saatavilla on monenmoista tapettityyppiä tyylin ja tilan mukaan. Esimerkiksi täysvinyylitapettia voidaan asentaa myös kosteisiin tiloihin. Yleisin käytettävä tapettityyppi on kuitenkin paperi-vinyylitapetti kestäen jonkin verran pesua. Ns. maalaustapetti voidaan maalata tai kuultovärjätä.

Millainen kuosi on Sinun mieleesi?

Toteutamme toiveenmukaiset tapettiseinät. Voimme tarvittaessa myös suositella tilaan sopivaa tapettikuviota. Ota yhteyttä esimerkiksi oheisella lomakkeelta ja tiedustele miten toteuttaisimme juuri Sinun kohteesi tapetoinnit. 

Hyödynnä kotitalousvähennys

Muistathan, että voit hyödyntää tapetoinnissa kotitalousvähennystä.

Haluatko uutta tapettia kotiin tai toimistolle? Kysy lisää toteutuksesta!