Täyden palvelun maalausliike Helsinki, Espoo ja Vantaa

Olemme monipuolinen, täyden palvelun maalausliike Helsingissä ja sen lähiseudulla. Tarjoamme sinulle kaiken sen, mitä kokenut maalausliike vain voi tarjota. Saat ystävällistä asiakaspalvelua, asiantuntevaa konsultointia ja ammattitaitoista työnjälkeä – edulliseen hintaan. Tarjoamme maalaustyöt ja tapetoinnit kokonaisvaltaisesti asiakkaillemme, kohteen koosta ja projektin laajuudesta riippumatta. Oli kyseessä sitten kokonainen huoneisto tai yksi seinä, me maalaamme tai tapetoimme sen huolella. Kaikki maalauspalvelumme ovat tarjolla niin taloyhtiöille, yksityisille, yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. 

Maalauspalvelut Helsinki, Espoo ja Vantaa. Maalarinet on täydenpalvelun maalausliike pääkaupunkiseudulla.

Maalauspalvelut

Maalauspalvelut ovat leipälajimme. Meiltä löytyy maalauksista monien vuosien kokemus ja useita tyytyväisiä asiakkaita. Teemme maalaustyöt edullisesti, asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidysti. Autamme tarvittaessa myös asiakkaitamme erilaisten maalausratkaisujen tekemisessä. Neuvomme mielellämme sinua värien käytön suhteen, mikäli et ole täysin varma, millaista väriä haluat huoneistoosi.

Sisämaalaus

Sisämaalaus toteutetaan alusta loppuun asti avaimet käteen -periaatteella. Teemme pohjatyöt huolellisesti sinun puolestasi: poistamme vanhat tapetit ja teemme tarvittavat tasoitetyöt seinälle. Tasoite- ja pohjatöillä takaamme sen, että seinästä saadaan hyvä tapetoinnille tai maalaukselle.

Teemme työt ammattilaisen otteella. Kaikki paikat suojataan hyvin, eikä tiloja sotketa millään tavoin. Siivoamme aina jälkemme, kun maalaustyöt on tehty. Käytössämme ovat ensiluokkaiset, ammattilaisten käyttämät maalit. Pidämme huolen siitä, että jokainen pinta maalataan sille ominaisella maalilla. Lue lisää sisämaalauksista >>

Ota yhteyttä ja tilaa tapetoinnit tai maalaustyöt alan ammattilaiselta. Pyydä ilmainen kustannusarvio kohteellesi, vastaamme tiedusteluihin pian. Muista, että voit hyödyntää kotitalousvähennystä palveluistamme, jotka ovat jo valmiiksi kilpailukykyiset myös hinnoiltaan.

Työstämme on mahdollista saada kotitalousvähennys. Lue lisää.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Muistathan, että voit hyödyntää maalaustyössä kotitalousvähennystä.

Maalausavun tarpeessa? TILAA ILMAINEN KARTOITUS!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Maalarinet Oy
Puistolantori 5
00760 HELSINKI

Y-tunnus: 2412583-6
Puh: 050-5290398

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Maalarinet Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.