Maalauspalvelut taloyhtiölle Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla - kattavasti myös yksityisille ja yrityksille

Maalarinet Oy tarjoaa monipuoliset maalauspalvelut taloyhtiölle ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Palvelumme käsittävät kaikki maalausliikkeen tavallisimmat palvelut, jotka suoritamme aina tarkasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Maalaamme ja tarvittaessa myös tapetoimme huoneistojen sisätilat sekä esimerkiksi porraskäytävät ja muut taloyhtiön yhteiset tilat. Käyttämällä Maalarinet Oy:n ammattilaisia, saat ystävällistä asiakaspalvelua, asiantuntevaa konsultointia ja laadukasta työnjälkeä – edulliseen hintaan. Tarjoamme taloyhtiöille maalaustyöt ja tapetoinnit kokonaisvaltaisesti, taloyhtiön koosta ja projektin laajuudesta riippumatta Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää taloyhtiönne tarvitsemista maalauspalveluista. Kaikki tapetointi- ja maalauspalvelumme ovat tarjolla myös yksityisille, yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. 

Maalaustyöt ammattitaidolla

Meillä on maalaustöistä monien vuosien kokemus ja useita tyytyväisiä asiakkaita. Teemme maalauspalvelut taloyhtiöille edullisesti, asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidysti. Autamme tarvittaessa valitsemaan sopivimmat värit ja otamme aina huomioon maalattavan pinnan materiaalin ja ympäristön. Pyrimme tekemään maalaustyöt mahdollisimman ripeästi ja sovitussa aikataulussa pysyen niin, että taloyhtiölle ja sen asukkaille koituisi mahdollisimman vähän häiriöitä maalaustyömme aikana.

Sisämaalaus tarkasti toteutettuna

Sisämaalaus toteutetaan alusta loppuun asti avaimet käteen -periaatteella. Teemme pohjatyöt huolellisesti: poistamme vanhat tapetit ja teemme tarvittavat tasoitetyöt seinälle. Tasoite- ja pohjatöillä takaamme sen, että seinästä saadaan hyvä tapetoinnille tai maalaukselle. Teemme työt ammattilaisen otteella. Kaikki paikat suojataan hyvin, eikä tiloja sotketa millään tavoin. Siivoamme aina jälkemme, kun maalaustyöt taloyhtiössä on tehty. Käytössämme ovat ensiluokkaiset, ammattilaisten käyttämät maalit. Pidämme huolen siitä, että jokainen pinta maalataan sille ominaisella maalilla.

Tilaa maalauspalvelut meiltä

Tilaa maalauspalvelut taloyhtiölle alan ammattilaiselta! Uusi maalipinta esimerkiksi porraskäytäviin raikastaa koko taloyhtiön sisätilojen ilmettä. Olipa kyseessä sitten kokonainen huoneisto tai vaikka vain yksi seinä, me maalaamme tai tapetoimme sen huolella. Maalauspalvelumme ovat hinnoiltaan kilpailukykyiset – pyydä ilmainen kustannusarvio taloyhtiöllesi, vastaamme tiedusteluihin niin pian kuin mahdollista!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Maalarinet Oy
Puistolantori 5
00760 HELSINKI

Y-tunnus: 2412583-6
Puh: 050-5290398

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Maalarinet Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.